Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kanske en fortsättning på "Han kom och gick"


Planeten Jorden lär vara väldigt vacker...

Kanske har någon varit här
på senare tid
och tänkt och talat
med sina två vänner

"Det ser ut att vara
vackert och fint därnere.
Ska vi göra ett nytt försök?"

Försiktigt för att inte bli sedda
De mindes så väl
förra gången

tog de en tur
genom världen
på vilket sätt vet ingen

De kom tillbaka
till samma punkt
där de startat

Med allvarliga blickar
såg de på varandra
tittade bortåt

och for sin väg.




Fri vers av Dionysius
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-17 18:13



Bookmark and Share


  Lena Krantz VIP
Den här texten tyckte jag om!

Och de skulle nog fara vidare per omgående även denna gång!
2008-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius