Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett troll

ett troll
i den upp
och ner vända konen
gapar
folkmassan applåderar
på kommando




Fri vers av Pär Mosse
Läst 331 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-17 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pär Mosse