Foto Ulla T" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla T


Sommarlovet

 

 

nu slutar jag att

jobba

för jag ska ha

sommarlov

ända

tills jag

dör

 

och efter bara några

veckors ledighet

känns det som

om livet blir

viktigare och

viktigare

 

arbete kanske inte

enbart befrämjar

hälsa och välstånd

 

det är faktiskt

min tur nu

~ att leva ~

 

om jag skyndar

mig så hinner

jag innan

det är

försent

 

 

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-17 23:22



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Precis så där känner jag också.
2008-07-28

  katt.inc
Tanken på sommarlov livet ut är så härlig och du är väl värd det och att leva livet, självklart.
2008-07-18

    Melona
Tycker verkligen om tanken på att ha ett livslångt, resterande sommarlov!
Låter skönt!

Väl diktat med fin bild!
2008-07-18

  Rachel Roth
GRATTIS till det stora sommarlovet!
önskar dig allt gott
2008-07-18

  Ilona _L
Right on, go girl!
2008-07-18

  * Ammi *
fint och tänkvärt Ulla!
2008-07-18
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP