Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säger bara: Enediel och jag
Hitta tråden den som kan *S*




Lite vanlig poesi

Förvirrad förtvivlad far jag ner för backen


slickar upp mot stjärnhimlens tomma suckande


utan resultat...skidor å sommar är ingen bra sak


med bestämda vingliga ben reser jag mig krokigt


smärtan är olidlig men jag kan bara skratta


vet att jag borde gråta men hur fixar man tårar?


sahara i mun, bränt mig i solen men va fan


jag tar en öl från luften och lägger mig ner igen


skrapar lite flager å pillar i såren och är lycklig


för det är alltid bättre att vara glad när man har ont!




Fri vers av Spider
Läst 609 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-07-18 00:07



Bookmark and Share


  micke marin
Hittade en alldeles lysande tråd här jag. Sammanfattas utmärkt i slutklämmen. Livet rullar på och man gör en massa tokigheter och upplever surrealistiska saker och allt man kan göra och bör göra är att skratta och slå en och annan kullerbytta! Tjolahopp va bra!
2008-09-26

  aol
härlig sann berörande poesi
för det är alltid bättre att vara glad när man har ont. bravo gillas
2008-07-18

  Lyckohäxan Enediel
*skrattar gott*
Tråden är grön va?
2008-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Spider
Spider