Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gästskrivare: Ewa-Britts dotterson Simon Wahlström 9 år


Fånga ord!

Jag ser ord i vattnet,
jag blir en haj,
och följer efter dom.

Sen flyger orden ut
ur ett vattenfall,
då blir jag en fågel,
och följer efter dom.

Sen hoppar orden
över en vulkan,
då blir jag en känguru,
och hoppar över vulkanen,
och följer efter orden.

Sen klättrar orden upp i ett träd,
då blir jag en apa,
och snabbt som blixten klättrar
jag upp i trädet och fångar orden,
och orden säger:Du fångade oss.




Fri vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 535 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-07-18 10:16



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Ord i fantasi, fantasipoesi, mycket läsvärt. Orden betyder mycket för denna unga poet .....
2008-12-21

  Mr Lindemann VIP
Det är bättre att vara en glad lax som hajar illa än en inlagd sill
Ja, men dennavar helt klar kul i sitt upplägg.
Slutet gjorde den!
2008-08-31

    Maria Malm
Skönt skrivet!
2008-07-19

  Michaela Dutius
Underbart fin...man är med i det du skriver om
2008-07-19

  Annie b'larsson VIP
Det var väldigt bra.
Applåd! Barn är givna poeter.
2008-07-19

    Melona
underbart, tack för fin läsning!
2008-07-18

  limerick
Du har fångat orden väl Simon! Applåd.
Hälsa mormor Ewa-Britt
2008-07-18

  lodjuret/seglare VIP
ibland har jag bara lust att
ibland har jag bara lust
2008-07-18

    tramp
Fint Simon !

Du har ordets stora gåva !

Var rädd om den och ramla inte ner när du är en apa !

applåd !
2008-07-18

  Bjarne Nordbö
Dagens bästa läsning hittills. Hälsa och tacka. Verkligen uppfriskande.
2008-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt