Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vingar


de gömde dina vingar
brände
glömde
jag lyfter dig
mot himlen
men du gråter
vill alltid högre




Fri vers av stannar kvar
Läst 547 gånger
Publicerad 2005-07-13 11:26



Bookmark and Share


  Smultris
Du... detta var nåt av det vackraste och sorgsnaste jag läst...

Innebörden är enorm, jag kan inte låta bli att älska denna.
2005-08-14

  Rublev
Underbar, smärtsam, hoppfull...
verklighet! En sån längtan flyger
utan vingar!!!

Har du testat hur det blir med en eller två blankrader på lämpliga ställen?
2005-07-16

  Rublev
Underbar, smärtsam, hoppfull...
verklighet! En sån längtan flyger
utan vingar!!!

Har du testat hur det blir med en eller två blankrader på lämpliga ställen?
2005-07-16

  madinsane
jag kommer aldrig att sluta förundras över hur vackra dina tankar är.. du är för evigt en magiker!
2005-07-14

  johii
jättesnygg och förståelig
du fångar mig med dina ord!
2005-07-13

    Hades Is Rising
Underbar! Helt fantastisk...
2005-07-13

    Agnieszka
jag älskar den här mer för varje gång jag läser den. (minns när jag läste den första gången. )
den är bara så oerhört stark i sin enkelhet.
2005-07-13

  karenina VIP
vackra vingar vacker handling!
2005-07-13

  Daniel_78 VIP
för mig låter det som himlen finns i din famn, vackert
2005-07-13

  Peter Stjerngrim VIP
Vackert om än det känns berörande smärtfyllt sorgesamt ...

Önskar dig en fin sommardag!
2005-07-13
  > Nästa text
< Föregående

stannar kvar
stannar kvar