Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett flyttat hus

 

vaknar med

ett ryck

var är mitt hus

 

huset är borta

men min

man är där

 

man ska dra en

ny tåglinje på vår mark

huset har fått ny tomt

 

vi går ut och in

in och ut men

här trivs vi inte

 

läget är ju bättre

säger jag och han

skakar på huvudet

 

jag saknar naturen

säger han och alla

våra fåglar och så

 

suckar vi över detta

som vi inte kan ändra

bara måste acceptera

 

.......och då vaknade jag




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-18 19:00



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Typiskt,
Du skulle
fått drömma mer!
**************
2008-07-18
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP