Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åtrå mig

Jag vill att du är där på bryggan en stormig novemberkväll
Jag vill att du är svartsjuk och snäll

Jag är din enda vattenflaska i sarangeti
du vet bara mig inte kreti & pleti

Jag vill att du blir ledsen när jag en kort stund försvunnit
Som en liten hundvalp som matte har bundit

För dig är jag som mynta för katter
eller som pensionärer och deras rabbatter

När du får mig att känna det så
då kommer jag aldrig att gå

PUSS

 




Fri vers av Casca
Läst 431 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-18 19:42



Bookmark and Share


  lyckeli
Varit i Serengeti, få män som släcker en sådan törst som vatten gör just där... Men hittar men en som gör det så vet man att det är rätt man!!
2008-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Casca