Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det tar aldrig slut

 

känner kritiska

blickar och

vill helst

sjunka

genom jorden

och

aldrig mer

öppna dörren

aldrig mer

släppa in någon

i mitt röriga hus

 

en gång hade

jag ett dockhem

då innan

sjukdomslivet slog oss

på käften

då när vi levde

båda två

 

min hjärta

dog ensamdöden

och hjärnan fick

en härdsmälta

 

jag lever

något slags liv

men inget är

som förr

och jag vet inte

längre hur man

får undan allt

sorterar organiserat

 

mitt barndomshem i

kartonger hittar jag

minnen att vårda

orkar inte mer

se allt och stänger

förrådsdörrar men

genom springornas

nyckelhål sipprar de ut

 

alla de ting som jag

både vill ha och

bli av med

åker iväg med

kassar till Lions

orkar inte se mer

stänger av

 

sorg och oförmåga

blir sorgligt tillstånd

och det tar

aldrig

slut

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-18 21:07



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Känner som Ammi här.
Applåd och bokmärke.
2008-07-28

  charlotte hedendahl
Slälslig sorg och röra, som visas genom yttre röra!
En stor kram till dig, Ulla!
2008-07-19

  Ilona _L
Mmmmm känner också för att ge dig en bamsekram!!!
2008-07-18

  KristinaE
.. läser och funderar - det går - jag lovar det går men allt måste få ha och ta sin tid - sorgen sin osv - tiden läker inte men den ger ändå minnet vila från ledsenhet och kraften kommer åter med längre och längre intevaller - men aldrig som förr då man var två!! kram denna lite kyliga sommarnatt.
2008-07-18

  * Ammi *
själv har jag slutat ursäkta röran, trivs de inte kan de ju röja själv, man måste prioritera, jag väljer inte städningen först!
kram
2008-07-18

  -Ulla Tilemo- VIP
Jag vet inte vem du är.
2008-07-18

    ej medlem längre
Så väl beskriver du det helvete som infinner sig när ens cirklar och trygghet blir till kaos...
Det finns några få personer som har varit så ETT hela livet att de går vilse utan varandra...det blir nån slags handlingsförlamning som ibland behöver professionell hjälp att lossna...
Jag berördes väldigt av dina ord och även om min tolkning är åt helskotta fel så känns det som att jag vill ge dig en bamsekram!:))
2008-07-18
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP