Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland vill man bara rimma..


En resa utan mål


Över himlaängars vidder
bortom solnedgångars djup,
under regnbågsbroars dunkel,
långt från stjärnors klara ljus
Skall jag finna det jag söker
i en hamn vid drömmens land
Du skall stå där som en ängel
för att ta mig i din famn

Men...

När du kysser mina läppar
slängs jag tillbaka till den gränd
där jag startade min resa
för att börja om igen




Fri vers av Daniel_78 VIP
Läst 582 gånger
Publicerad 2005-07-13 12:18



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
har du varit i rosornas alle på Gotland också? I så fall vart tusan försvann du?
Skämt åsido..underbart skrivet!
2005-07-20

  madinsane
oj.. magnifikt!
2005-07-14

    Hades Is Rising
Så sant, så sant! Bra, bra, bra!
2005-07-13

  Daniel_78 VIP
Johan, du får kritit tillbaka =)
Jag gillar din dikt skarpt,
Både fått in bra liknelser, rim och stor innebörd
Just ordet Äventyr, förknippar jag sen barndomsben till ex Simbad sjöfararen av någon anledning, så hela texten cirkulerar för mig kring havet, ok, krok och så äventyr
2005-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP