Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tyvärr lite problem med formateringen...


Åtrå



Förnimmelse

förträngning
förvrängning
förvillelse
förvissning
förhoppning
förvirrning
förtrollning
förtjusning
förtrogenhet
försiktighet

försent

förförelse
förlustelse
förnöjelse
förblindelse

förbindelse förening

förgänglig fördjupning
förbränning förälskelse
förverkan förverkligande


förutbestämt






Övriga genrer av tanto
Läst 346 gånger
Publicerad 2005-07-13 13:28



Bookmark and Share


    Evelyn
facinerande, intressant.
annorlunda.
bra.
2005-07-20
  > Nästa text
< Föregående

tanto