Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag finns inte mer i dina böner




Du älskar mig inte mer



Det är kallt

och jag är ensam

i tankar

med Dig



Jag gråter


I varje tår

ser jag Dig



Jag gråter


Så att

jag kan se Dig

mer

och

mer



Jag gråter


Så att

jag kan se Dig

längre

och

längre



Jag gråter


Så att

jag kan se Dig



Så att

jag kan se Dig .......


Jag finns inte mer i dina böner .......




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 660 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-07-19 13:16



Bookmark and Share


    tramp
starkt vemod

väldigt bra beskrivet
2008-07-21

  Fredrik Stillesjö
Hej Stela!

Gör ont i en när jag läser. Men jag skönjer ett hopp trots allt... Hälsar vännne fredrik
2008-07-20

    Martina Östlin
Otroligt vackert och skickligt skrivet, men så sorgligt att man bara vill gråta! Applåder!!!
2008-07-20

  genni VIP
Vemod, men en känsla de flesta känner igen. Bra skrivet.
2008-07-19

  Michaela Dutius
Det sker en härlig utveckling i ditt skrieri som jag faschineras av.
Detta är en underbar dikt
2008-07-19

  Cadena
Stela, du har ett sätt att skriva som berör en. Det finns en verklig visdom i det och jag blir mer och mer imponerad av hur du utvecklar det med enkla ord. Den här tycker jag är särdeles vacker och visar på en mänsklig erfarenhet som man kan känna igen.
2008-07-19

  charlotte hedendahl
Fin och sorglig text som verkligen berör!
2008-07-19

  devilsangel
Känner så med dessa rader idag...vet hur ont det gör..kram!
2008-07-19

  Quasimodo
Vackert men sorgligt !!
2008-07-19

    Lindizz
mycket sorgsen text om kärlek.
2008-07-19

  friheten
Mycket sorligt Stela.
2008-07-19

  Maria T
Jag sörjer med dig Stela.
En smärtsam och innerlig text
2008-07-19

  RogerIvan
Fin känsla i texten.
Jag åker bara med utan ansträngning och känner känslan tydligt.
Får två olika bilder utav den.

Kärleken till någon annan som möjliggör/lyckliggör.
Starka känslor som svallar högt och behöver det;)

Lite obehagligt blev det dock när jag såg en möjlighet till att det kunde vara kärleken till sig själv...

Hoppas det handlar om kärleken till någon annan...
2008-07-19

  mare VIP
...tårarnas bilder ....av den förlorade kärleken........
2008-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic