Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

barn av för lite tid



 

 

en slumrande barndom
hade gjort hennes ögon stora


hennes kinder var fortfarande
runda och känsliga

 

 

 

jag kände det i nedförsbacken där vi stod;
hon var så lång, vi bytte plats


jag hade tänkt mycket på henne, hon sa
vad tror du då att jag har gjort?




Fri vers av anakin
Läst 863 gånger och applåderad av 17 personer
Utvald text
Publicerad 2008-07-19 20:39



Bookmark and Share


  Fenomena
jättesnyggt skrivet. verkligen!
2008-08-06

  J A Nicander
Bara att gratulera till en suverän text!
2008-08-05

  Sanningsägaren VIP
Bara så vacker
i sin egen enkelhet
en historia med få ord
Snyggt!
2008-08-05

  a h de v
mycket bra
för mig en kommentar till nationalteaterns "vi är barn av vår tid"
det spelar mellan raderna

barn som inte haft tid att engagera sig
fortfarande runda och barnsliga
även som vuxna

underbart andra stycke
-det var där han kände det-
hon var -något patetiskt- lång
men fortfarande romantisk

han tänker
hon svarar

(jag har inga bättre ord idag men jag tycker mycket om den här)
2008-07-21

  Ulf Lagerholm
tycker detta är ett enastående litet stycke, enligt min tanke är det dock lite synd att du inte slutade efter frågetecknet, jag tror läsaren automatiskt läser in den sista meningen

ha det gott
2008-07-19

  HQ
målande och vackert!
2008-07-19

  Mabola
underbar början!
2008-07-19
  > Nästa text
< Föregående

anakin