Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mer än ett hjärtslag

Den här världen kommer döda mig
och jag den"
sa hon
och röken svepte längs hennes ord
medan hon såg världen

Orden föll ur henne
som regn i november
tungt och blygrått
träffar de hans hals,

"Men älskling
dig har jag valt"
fortsatte hon med
utan att märka
hur paniken
sprang över hans hornhinna
och
flydde trygghet;
ur vaden hugger benpipor
som spjut mot världen


rape my world darling
Göteborg har aldrig varit så levande
som ikväll




Fri vers av cecabom
Läst 378 gånger
Publicerad 2008-07-19 22:40



Bookmark and Share


  Viktor Nilsson
Väldigt bra skrivet! Väldigt målande historia. Älskar dina titlar på dina verk, dom är klockrena! duktigt, duktigt! :)
2008-11-24
  > Nästa text
< Föregående

cecabom
cecabom