Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och så blev det natt ännu en gång

Och så blev det natt ännu en gång
behovet av sömn
kräver tribut.
Kanske några tusental nätter till
och så är det hela slut.
Säg: vart blev du av, du stolta liv
med allt vad du lovade ge?
Dock: stjärnorna lyser ännu i kväll
fast inget jag mer har att ge.




Fri vers av ingvar VIP
Läst 687 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-07-19 23:32



Bookmark and Share


  Patrik M/nsson
vackert vackert strålande vackert
2008-08-04

  Erik L
Vacker vemodsdikt som visar att du har flera lager i ditt skrivande. Gillas!
2008-07-20

    Nicklas VIP
Känna behovet av sömn.. Det känns, och är, flera hundra nätter sedan jag kunde få en god natts sömn. Har nästan glömt hur det känns.

Men din text är oerhört vacker. Och jag hoppas att det dröjer många många tusen nätter innan allt tar slut.

Även jag bokmärker denna.

Kanonbra!
2008-07-19

  jonas a
gillar rytm, fina rader och tankar väcks
2008-07-19

  genni VIP
Den här tycker jag om, bokmärks!!!
2008-07-19
  > Nästa text
< Föregående

ingvar VIP