Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Att dränkas av obesvarade sms

Jag har alltid varit snabb och
på mellanstadiet brukade vi springa
evighetsstafett på gympan
Det handlar bara om vilja, sade vår tjocka gympalärare
Om man bara vill så kan man dunka
världens snabbaste man i ryggen


Jag älskade evighetsstafett
för jag drömde om en egen evighet och
jag har alltid varit snabb
Jag brukade räkna sprickorna i taket innan jag skulle sova
och ibland räknade jag sprickorna i himlen med men
det berättade jag aldrig
för någon
Jag sprang istället

Jag älskade evighetsstafett
Det tog inte slut förens någon dunkade
någonannan i ryggen och jag
blev aldrig dunkad i ryggen för
jag har alltid varit snabb och
jag ville alltid vara snabbast och
jag älskade
evighetsstafett

Nu springer vi inte evighetsstafett längre
men om vi gjorde det och
om stafetten var vår vänskap och
om det enda som räknas är vilja då dunkade jag precis
min bästa vän
i ryggen




Fri vers av mirrorball
Läst 600 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-20 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mirrorball
mirrorball