Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eteriskt incitament

Sist vi sågs bad jag dig att knulla mig
knulla bort alla bekymmer i världen som
bara finns i mitt huvud
knulla bort all sorg och alla tårar
för jag grät varje gång jag kom
och jag grät aldrig med dig
när jag red dig ville jag slå dig
och när du bankade på mig bakifrån
ville jag krypa
krypa bort från dig och hem
hem till en varm säng med en man
jag kunde gråta med under varma kuddar
som skyddade från giftet som kalls
hemlighet, den som visar att detta bara är en fantasi

Vi knullade i duschen för att slippa bli smutsiga
av varandras händer som lämnar spår
spår av aska och maskar
jag fick blåmärken och du fick sår
som gjorde dina blodådror stora och blå
som när heroinet vill äta upp mig inifrån
det är horan i mig som låter dig knulla mig
som ber om mer och hårdare
när jag bara vill få lov att gråta

Det äter mig aldrig under kuddar
inget äter mig här utom han
när vi älskar
och han har aldrig sett mina blåmärken eller tårar
under kuddarna som kallas fantasi coh
det börjar fyllas i min kropp
myrorna som jag inte kan stoppa
jag ringer dig igen för att jag behöver
knull, kröka, prata och skratta
klockan fem på morgonen
måste jag lägga mig i framstupa sidoläge
för att inte dö
jag vill inte dö med dig
jag ska först hem till mina kuddor
för du ska fan inte se mitt vackra unga lik




Fri vers av darque
Läst 362 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-20 21:21



Bookmark and Share


  Jonas Carlsson
Stark text från början till slut. Oerhört berörande. Men är inte alla människor sådana? Både madonnan och horan, både män & kvinnor? Oerhört tänkvärd text, och jag tänker ta mig till det och tänka efter på det du har skrivit lite till. *applåderar*

//JC
2008-07-20
  > Nästa text
< Föregående

darque
darque