Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
älskar dig gumman, förstå det. du är min bästa vän. Över Alla Andra.


testa mig.

tänder en cigarett och blåser ut röken på dig.
dina leenden är falska.
det vet jag. det har du berättat. med dina ögon. med din blick.
du berättar allt för mig.
dina blodblöta sår berättar för mig.
nästan lika mycket som dina läppar.
och din underbara röst.
rösten som låter som ariels, i disneyfilmen.
bara Du kan sjunga på norska som hon kan.
och överdosen tog dig nästan till en annan värld.
en värld utan bekymmer.
snälla älskling.
snälla snälla snälla.
håll dig stark.
stå upp.
för min skull?
hoppar du så hoppar jag.
har jag berättat för dig.
jag älskar älskar älskar dig.
även om det är en smärtsam kärlek.
dina tårar blötte ner min arm idag.
och jag började gråta.
inombords.
jag ska slå sönder alla som orsakar dig denna smärta.
och jag hoppas hoppas hoppas att jag en dag får visa dig de kärleksfulla meningarna jag skriver om dig.
till dig.

jag älskar dig gumman.
vi för alltid, right?

och jag känner smaken av blod.


.




Fri vers av nicco
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-20 22:33



Bookmark and Share


    Wewill
starkt skrivet, det griper tag i mitt hjärta och vill inte släppa, superbra jobbat nicco :)
2008-07-21

  Tess the mess
Det låter som om du verkligen älskar. hoppa inte bara. än om den andra hoppar. jag har varit där själv och nästan knäckts i en intensiv vänskap som cirkulerade runt det löftet, konstant..
take care.
2008-07-20
  > Nästa text
< Föregående

nicco
nicco