Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Simpelt farväl



Ser mig om, långt bort bakom berget där
Vill vara ensam så hoppas att ingen annan här är

En tår sakta rinner ned för min kind
Över berget sveper nu en kall vind

Dimman ligger tät inatt och man knappt botten av stupet ser
Jag skådar över mitt liv och saknar ingenting, jag öppnar ögonen och ler

Jag ger detta usla liv ett skratt
Har nu tänkt hoppa och spela det ett spratt

Imorgon skall jag vara borta för evigt
Så farväl, för mig är det faktiskt inte heligt




Fri vers av P-M Lundberg
Läst 310 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-21 04:20



Bookmark and Share


  aol
oj blev djupt berörd
sköt om dej kraaaaaaaaam
2008-08-05
  > Nästa text
< Föregående

P-M Lundberg
P-M Lundberg