Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som tonåring


tonåring

Vi i tonåren vi har det jobbigt ett tag ska man se ut som andra eller som man själv vill ?

Man är rädd att dom ska tycka att man inte ser bra ut men man vill samtidigt ha sin egna stil.

ska man våga chansa och satsa eller låta det vara för det har ju gått bra dom andra åren

gillar killarna en för den man är eller bara för att man är söt . Gillar killarna en bara för att man är populär?

vågar man sminka sig som man vill eller blir man retad ? Vågar man klä sig som man vill eller blir man retad?

Det är nu det börjas ställas krav man måste jobba hårt och ha mer planerat, får man den fritiden man vill ha ?

 

 

 




Fri vers av FeliciaTerez
Läst 549 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-21 08:57



Bookmark and Share


    Tuva Lisa**
Många tvivlar på hur man ska se ut och hur man ska vara, och många tar den lättaste vägen, vilket blir att man ser ut som alla andra. Men man får stå på sig, själv har jag de kläder jag vill och om nån retar mig för de kläder jag har är det bara att konstatera att de inte har något liv.
2008-07-23

  Maria Zena Viklund
tonårsfunderingar väl uttryckt här och jag håller med nedan talare, var dig själv, du är söt, klä dig i vad du vill känns bra etc och exakt de rätta killarna gillar en för at man är den man är!
2008-07-21

  Larz Gustafsson VIP
Var dig själv. Strunta i de andra.
Trotsa. Provocera.
2008-07-21

  SuperSweMe3
hörru! jag är fortfarande tonåring.. fast en äldre sådann :)
1. Va dig själv.. 2. du är söt! 3. sätt på dig dom kläder "DU" tycker är snygga.. 4. gör det som känns bäst! 5. Dom rätta killarna bryr sig inte om nått av det där! 6. jag det är nu det börjas.. och oroa dig inte! :)
2008-07-21
  > Nästa text
< Föregående

FeliciaTerez
FeliciaTerez