Foto Ulla T" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla T


Hos vänner

 

man kan mötas

när var och en

är sig själv

som hos

mina vänner

 

de som blir våra

vänner har

följt oss på

livets olika

resor

 

det är väl hos dem

man känner

sig så

hemma som jag

hos mina

 

där omtänksamhet och värme bor

 

de firade min

namnsdag med

överraskningsguidning

och fantastisk

grillmiddag

 

de sitter i

mitt hjärta

som varm choklad

en frusen

vinterdag




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-21 10:56



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tur att de finns dessa "vänner"!
2008-07-28

  Vilsen Annette-hittar vägen
Vänner betyder så otroligt mycket, riktigt äkta vänner!
2008-07-21

  * Ammi *
Ja .. det är vad vänner är till för, att gossa i våra hjäran
2008-07-21

  jardan
"som varm choklad en frusen vinterdag" Underbart !
2008-07-21
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP