Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utopi

I en perfekt värld är du och jag osynliga.
I en perfekt värld är vi svarta.
Men i en perfekt värld har vi aldrig varit.




Fri vers av Sandrew
Läst 546 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-07-21 11:37



Bookmark and Share


  åttabitar
den var fin
jag tycker om kortfattade dikter
eftersom de är svårast att skriva och få bra!
här lyckades du verkligen
2008-09-12

  Junibarn
Låter så fint när jag läser det i huvudet, fastnar fast jag fortfarande har svårt att förstå allt. Men det kommer nog, jag kommer inte att vara dum i huvet för alltid (förhoppningsvis) :)
2008-07-26

  mmalouu
Hej Sandra *Vinka stort*
2008-07-23

    ej medlem längre
Tre meningar, som sär det tusen meningar inte skulle kunna förklara :P
2008-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Sandrew