Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fläkt av kärlek

Hon kom som en vårvind
en varm frisk fläkt
som smekte hans kind
och berörde perfekt

Hon gav honom tröst
för en sorgens tid
en period så hopplöst
jobbig och vid

Hon ristade hans hjärta
små ord om värme
att glömma all smärta
och komma henne närmre

Hon talade på ett sätt
som träffar och berör
de förstod varann lätt
som bara nära gör

Hennes ögon var gröna
en förförisk glans
allt detta sköna
som en vacker dans

Hennes röst var sång
som ljuv musik
en melodi så lång
den var helt unik

Hon skänkte ett leende
det sötaste han sett
i just detta skeende
kändes allt så rätt

Han försattes i trans
och kände ett begär
av en underbar romans
som bara fanns där

Hon är som en gåva
hade önskat henne här
för jag kan nästan lova
att jag är henne kär




Bunden vers (Rim) av LEXX
Läst 571 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-21 11:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LEXX