Foto Ulla" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla


.nu

 

den som inte tar

mig för given finns inte

i mitt nya liv




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-21 14:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
men usch då! Vilken insiktsfull haiku!!
2008-07-21
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP