Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara lite småfull


På höga klackar

 

Ålar mig framåt


stilfullt, på höga klackar

snubblar på målet




Bunden vers (Haiku) av Nic
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-07-13 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic