Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite mer berusad




På höga klackar II

Ålar mig framåt


vingligt,  på höga klackar


stupar på sexet




Bunden vers (Haiku) av Nic
Läst 316 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-07-13 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic