Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt svar är nej



varför har du svaret på
i just det här.

förresten stod de på rad. de står på rad.
och gevären är osäkrade. och sekunden
efter är det alldeles tyst.

det förflutna kom i kapp dem. i en gigantisk
våg som krävde luft för det sista yttrandet.

... sekunden senare ångrar de sig alltid.




Fri vers av vem_tystar_rösten
Läst 333 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-21 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vem_tystar_rösten