Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ursäkta, men vem fan är du?



så skulle man ju kunna säga till såna som påstår sina saker,
när man står upp till halsen med sitt eget,

och den jäveln bara briljerar;

och idag heter jag Mr Hide
och jag vet nog! jag vet nog!
jag vet nog!

och man står där, med inälvorna i famnen
och stockar sig; "... vad vet du?"

"... att blommor är fina!" säger han och
jag såg till höger, hur körsbärsbladen
lyfte i blod och krutdoft,

for ever out of sight
for him.




Fri vers av vem_tystar_rösten
Läst 323 gånger
Publicerad 2008-07-21 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vem_tystar_rösten