Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är nog kaxig



när jag stoppar upp det här jävla
fuck you in your faces,

(men så skulle jag ju aldrig få för mig)
(att göra det helt apropå)

men jag är fullkomligt lugn.

i min förvisning om min egen död.
lite som; tills dess lever jag rövare.

if u fall baby, i will too,

och

you know; we will all fall
for the right reasons,

och i näven, knytet, finns det
där lilla avslitna tygstycket.

jag kommer att läsa om dig
i tidningen och jag vet att jag
kommer att gråta.

var det värt en sekund?




Fri vers av vem_tystar_rösten
Läst 321 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-21 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vem_tystar_rösten