Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fortfarande



det finns physalis i en korg
ifall du skulle vilja ha
ifall du skulle varit här
det luktar som att öppna din dörr

det fanns en gång det fanns
det finns inte längre

hos grannarna är tvn samma som hos mej
och vädret också
jag läste breven idag
det var ett misstag igen
enda skillnaden är vinet
årgång blir årgång
har du märkt hur tiden går
jag märker det ibland

det fanns en tidpunkt
kristinebergsvägen under ett täcke
tystare kan ingen vara
men tystare var vi




Fri vers av Ebba
Läst 465 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-21 22:19



Bookmark and Share


  Zara VIP
Är här och läser igen.....UNDERBART.
2010-09-12

  Zara VIP
fint!
2009-10-27

  Staffan Welroos VIP
Kan referera... Speciellt "det var ett misstag igen". Varför gör man sånt för? Det gör väl alla, men varför? läser gamla brev som man vet att man kommer må dåligt av, kollar på sådana foton, tänker på sådana minnen...

*Applåd*!
2008-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Ebba
Ebba