Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu ä man trött



Det är nästan svårt att förklara
hur trött en trötthet kan vara
och skulle man ändå försöka
somnar man säkerligt bara
men vill man trots allt belysa
denna känsla måste man hysa
ödmjukhet inför saken
och faktiskt hålla sig vaken
och skulle det ändå fallera
får man väl kapitulera
för så himla stark..
är känslan

snark


















Fri vers av Bodil Sandberg VIP
Läst 3379 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2008-07-21 22:53



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
:) Man blir glad av att läsa dina dikter.
Applåd!
2008-09-06

  Thommy
Hehe, den var bra.
2008-08-03

  Ilona _L
Hi,hi,hi så trovärdig den var!
2008-07-25

  papessa
din dikt lockar till skratt i varje ord och rad och bara det håller mig vaken
2008-07-23

    Maria Malm
Ja, man måste kämpa på och hålla sig vaken om man ska kunna känna hur trött man kan bli..fyndigt!
2008-07-23

  Erik L
Bra rimmat och rätt småfyndigt band du ihop det! Jag applåderar denna!
2008-07-23

  RogerIvan
Fint om trötthet.

Kroppslig trötthet
Själslig trötthet
Hjärn trötthet

Trötthet

Trötthet
2008-07-23

  devilsangel
Kanske du vill sjunga en trudelutt för mig som sover så illa...för dina toner och dikter gör mig så glad i hågen...:))
2008-07-22

  Leva Livet
Superskön! Du är så charmig som alltid!
Denna trötthet känns mysig och inte beklagande.
2008-07-22

  aol
så härliig sann poesi sömnen är så härlig att kapitulera inför
bravo
2008-07-22

  Yvonne
Toppenbra och fyndig dikt om trötthet. Och jag som inte hittar teman till en ny dikt. Det här var ju ett tema som verkligen passade mig som kämpar mot trötthet. Fast inte hade jag fått ihop det som du. Du är fantastisk. Stor applåd.
2008-07-22

    JJ VIP
Det är verkligen trevligt att börja dagen med att läsa något lättsamt! Jag gillar sluppna stil! Den här dikten gav mig ett leende när jag som bäst behövde det! tack! Mvh. JJ.
2008-07-22

  Lyckohäxan Enediel
Hihi härligt skrivet och visst fångade du en skön stämning...den där tröttheten som viskar att man ska sova :)
2008-07-22

  Annmargreta
Bra skrivet, jag väntar nu bara på att jag ska gå och lägga mig!
2008-07-21

  © anakreon VIP
Samma här.
Gnatt.
Calle
2008-07-21

  Night Soul Woman
Är man trött så är man trött:)
*snark och zzzz*
Fint skrivet vännen!
*applåder*
2008-07-21

  Maria Zena Viklund
jäpp nu e man trött!
2008-07-21

  Anders P VIP
fantastiskt, att du lyckades fånga denna känsla.
2008-07-21

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Härligt formulerad trötthet
Godnatt :-)
2008-07-21

  Mona*
*skrattar* Ja det är bäst att knyta sig när man är så trött. Härlig text!
2008-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg
Bodil Sandberg VIP