Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

besvikelse


Två ögon blåa,
stirrar tillbaka i spegeln

färgade med djupet från de böljande blå

ett hav av tårar
en strand av besvikelse

vara sig själv i någon annans kläder
passa in, tycka, tänka, göra

...förstöra, förstört.

Hur kom de sig att de blev såhär?
Jaget ger mig silent treatment

tystnad..

mörker...

eko mellan slutna väggar

förlåt...förlåt....för...

jag vill ta bort besvikelsen i din röst,
besvikelsen i mig

men jag vet att jag inte kan

jag återvänder till stranden av besvikelse
för att ge den ett hav av tårar




Fri vers av ~maria~
Läst 697 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-21 23:04



Bookmark and Share


    Glittra G
Fin dikt ... gillade särskilt sista meningen

"för att ge den ett hav av tårar"
2008-07-24

  mollypop
du är otroligt duktig på att skriva.
2008-07-23

  Lyckohäxan Enediel
Åh så vackert skrivet om besvikelse...det är som om dina ord viskas fram...bräckligt...fint!
2008-07-21

  To
Fint.. viktigt att ge utrymme för tårar och gråta ut. Grät en skvett i helgen...
2008-07-21

  friheten
Slutet är fantastiskt, påminner lite om min dikt.
2008-07-21
  > Nästa text
< Föregående

~maria~