Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag känner ingenting mer




Jag skrek för mycket tyst,

så till slut dog jag innan döden


Nu

är jag tom


Jag känner ingenting mer

ingen smärta

ingen glädje


Jag känner ingenting mer ...




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 725 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-07-22 00:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Uppgivenheten känns starkt. Det enkla och korta konstaterandet i din dikt känns mer än många ordrikare dikter. Men det finns hopp. Sådana känslor vänder alltid uppåt igen.. så håll ut och vänta in
2008-07-22

  Annie b'larsson VIP
Aj, vad ont det gör i mig.
Starka och smärtsamma
rader.
2008-07-22

  ¤Anne¤
det är som om man slits itu..
vännen vackert
2008-07-22

  Quasimodo
Starkt och talande för den känslan och tomrummet.
2008-07-22

    AnnaGs
ajaj,,, känner så igen mig i denna,
så sorlig men så bra skrivet, applåd!
2008-07-22

  genni VIP
Stort vemod och sorg....
2008-07-22

    ingvar VIP
Detta låter verklgen allvarligt! Hoppas att Du finner något sätt att tackla sitautionen, trots allt!
2008-07-22

  friheten
Så mycket smärta min vän! Tråkig att det är så. kramar till dig!
2008-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic