Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppet om kärlek

 

förstår inte vad du lever av

sa mamma

för jag var sällan hemma och åt

 

nu vet jag mamma

- jag lever på hoppet -

för en dag ska det jag väntar på

 

komma till mig

det vet jag ju

en dag ska jag få kärlek

 

och sent omsider kom

DEN STORA KÄRLEKEN

som jag fick dela 23 år med

 

innan hans sjukdom

fick döden

att skynda sig

 

mamma det var

det jag levde på

hoppet om

 

kärlek




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-22 09:37



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"En stark önskan når alltid sitt mål", säger ordspråket.
2008-07-28

  katt.inc
Det är hjärtknipande och berörande det du förmedlar här, du blandar barndom med vuxenliv och får dem att flyta ihop och det är ju så det är, allt följer med oss hela tiden vare sig vi vill eller inte. Mycket fin dikt.
2008-07-25

  Michaela Dutius
Mycket vacker och mjuk- hoppet om kärleken....som kom- och som du fick 23 underbara år med
2008-07-22

  Quasimodo
Fint och ödmjukt till kärleken som går genom allt !!!
2008-07-22

  Tess the mess
Det var fint det här. Gillar ditt sätt att berätta.
"True love will find you in the end" Så är det, det hoppet kan man leva på, faktiskt.
2008-07-22

  Yvonne
Ja, hoppet skall man inte släppa fast det är motigt. Och du fick ju rätt. Fint skriven dikt.
2008-07-22
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP