Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag saknar dig

Din doft

ditt skratt

ditt sätt

din närvaro

din konstighet

ivrighet

dryghet

läppar

ögon

smak

skönhet.

Du är med mig varje dag

men ändå saknar jag dig

för du finns bara i min tankar.

Det är det enda stället där jag får ha dig precis som jag vill..




Övriga genrer av Isvatten VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-22 13:23



Bookmark and Share


  aol
så vackert berörande poesi
läs min dikt älska som ett kompliment till din egen
2008-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP