Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en låt översatt till svenska


zigensk låt

hur är din tanke
hur vandrar den
i mitt hjärta är du
hjärtat gör mig fattigt smärtsamt när du inte är hos mig
jag kan inte glömma dig
det är bara du som finns i mitt hjärta
jag vet inte hur jag ska leva idag
för idag är du långt ifrån mig
jag vill inte förlora dig du är den enda i mitt hjärta
så ta mitt liv och ge mig tillbaka mitt levande
ge mig din kärlek och säg att jag är med dig
säg att du älskar mig och att jag är i ditt hjärta

för bara du får mig att leva




Fri vers av romani_rose
Läst 427 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-07-22 14:17



Bookmark and Share


  Don Jorgé
En vacker text.
2008-09-18

  Larz Gustafsson VIP
Underbart!
Leve le róm!
2008-07-22

  fågel grå
Vacker.
2008-07-22
  > Nästa text
< Föregående

romani_rose
romani_rose