Foto Ulla T" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla T


Dagar som inte räknas

 

som barn var det ju så särdeles

hopplöst när det blev kväll

som om dagen aldrig

blev klar

 

numera är dagen färdig redan

innan den har börjat och

den känns som en

seg väntan

 

inte på Godot för han har ju

redan gått och inte på

någon annan heller

bara på att ta slut

 

när dagen går mot sitt slut

får min själ lite ro och

längtanshjärtat slår

lite långsammare

 

som om dagens ljus och

dagens krav inte är till

för den jag har blivit

kanske inte tål ljus

 

när kvällen kommer blir

jag lättad över att ha

klarat av ännu en

ensamlång dag

 

det enda jag kan känna

mig nöjd med är att

jag har orkat med

en dag till

 

i kärlekslöshetslivet

utan min

älskade

läggs

 

dag till dag

utan att

räknas




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-22 19:11



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Känner så väl igen detta.
Applåd!
2008-07-28

  Annie b'larsson VIP
Självutlämnande rader
med vackra ord som
"längtanshjärtat" och
"kärlekslöshetslivet".
Så där känner jag också
ibland.
2008-07-24

    ej medlem längre
saknad och sorg gör oss handlingsförlamade och vardagens små sysslor är det enda man orkar...
Du beskriver det så berörande.
2008-07-22

    Lavinia
Det är dagar
likt den här
där överlevnad är
den enda livsform
vi klarar av.
2008-07-22

  Ilona _L
Vackert och liite trösterikt? Så otroligt vacker bild också!
2008-07-22
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP