Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I bastun


Omfamna mig

Träbänken bränner lite mot min bak när jag sätter mig ner.
Jag rättar till bikinin som sitter alldeles för löst både nere och uppe. Den var så söt i affären att jag inte ens tänkt tanken att prova den innan jag köpte den, men men.. Jag är nog ändå nöjd med den.

Dörren till bastun öppnas och in kommer han med en liten handduk virad om midjan. Vad är det med killar och deras minimala handdukar?
Han får direkt syn på mig i hörnet, och går med ett leende mot mig.

Utan några ord sätter han sig tätt intill och omfamnar mig. Hans läppar snuddar vid mina innan de rör vid min hals och axel. Hans stubb river lite mot min hud men det stör inte, det är ju han.

Med en pojkaktigt nyfiken min rör han vid min bikinitopp och låter fingrarna glida nedför nyckelbenet längs med bikinins framsida.
Jag ser lite undrande på honom, detta var nytt.

Samtidigt som jag vill se vad som händer härnäst finns det något som varnar mig inombords och får min kropp att stelna till lite lätt. Min ena hand snuddar försiktigt vid hans smekande fingrar och han ser genast upp för att märka min lite varnande blick. Med ett lugnande leende tar jag hans hand och kysser honom.

Hans läppar känns mjuka och fasta mot mina, han särar lite på dem men gör inget mer. Det räckte med oskyldiga kyssar än så länge. Åtminstone för mig.

Hans otåliga händer och nyfikna hungrande blickar tyder på motsatsen.
Han får vänta.




Övriga genrer av TooFalse
Läst 345 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-22 23:02



Bookmark and Share


  Jeny
åh, bra!:)
2009-02-16

    PoemFuss
Jätte bra, romantisk ;P
2008-11-03

  Ola Rydberg
Snyggt och bra
lite hetta
och moraliskt
starkt avslut
2008-08-03
  > Nästa text
< Föregående

TooFalse
TooFalse