Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag stog (solen, hjärtat och dig)

Jag stog ensam och såg
hur solen sista strålar dog bort mot horisonten
Jag tänkte en ensam tanke
vart är du nu?
Nu när jag insett att allt jag vill ha
är dig i all evighet

Jag stog och såg
på solen med dig
Jag kände en vind
en vind av förändring
Men den blåste förbi
och lämnade mig på ruta 1

Jag stog med mitt hjärta
i min hand
Jag tänkte:
Kanske vill du ha det?
Men jag stog ensam utan dig
med mitt hjärta i handen

Jag stog och såg på solens sista strålar dö bort
Jag kände hur tiden tog slut
Jag insåg vad jag ångrade mest
Att jag i min sista stund stog ensam utan dig




Fri vers av The one winged angel
Läst 368 gånger
Publicerad 2008-07-22 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The one winged angel