Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om att återupptäcka den skatt man levt med i över tjugo år rätt fantastiskt :-)


skön

du
bjuder på allt
spar inget
älskar
hett och äkta
bekräftar
så skrattar du plötsligt
varmt och lockande
jag faller
rakt in i dig

låt mig stanna
här finns allt
rädd att vakna
ur en skön dröm
dras ut ur det varma
omslutande
här vill jag vara
håll mig kvar

och så
där är de,
dina armar
runt hela mig
starka och mjuka
din kyss
mot min
leker med din
amorbåge
vi studsar som
pärlor på en vattenstråle
lätt och skrattande

mitt liv med dig




Fri vers av danshäxan
Läst 617 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-07-23 07:57



Bookmark and Share


  sommarmoln
...dessa ljuvliga kärleksmöten...jättebra, applåd med värme!
2010-08-12
  > Nästa text
< Föregående

danshäxan
danshäxan