Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förr eller senare

 

det du inte hann

bearbeta

sköt upp eller glömde

kommer igen

 

inget går oss förbi

det har bara

lagrats upp

för att en dag

 

kräva sin tribut

oftast när

vi är som svagast

för det är väl

 

bara då vi är

mottagliga och

tvingas att

lyssna

 

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-23 10:43



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Exakt min upplevelse just nu.

Applåd och bokmärke.
2008-07-28
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP