Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
menar inte att vi är offer/åskådare..men ändå ibland för ödet en iväg och man känner (är) sig maktlös...


Livet



det handlar inte
om att livet inte
tar de vägar
man vill

utan att
styra upp


när man
kört fel




Fri vers av Teresia Ridell
Läst 480 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-07-23 11:57



Bookmark and Share


  Patrick K
riktigt bra ord, jag sparar dem!
2008-07-23

  Hildegun Relefors
Det är en evig kamp, men man blir glad, då man någon gång kör rätt väg!
2008-07-23

  devilsangel
Precis...min favorittext är "det stora är inte att aldrig falla, utan att kunna resa sig efter varje fall". Känns som dina rader vill säga lite samma sak...livet är en berg och dalbana, ibland upp, ibland ner, ibland är man bara hopplöst vilse bland alla vägar...
Man måste gå fel för att hitta hem! En mycket bra text som ligger där den hör hemma!!
2008-07-23

  Cadena
Jaha, det handlar ju om att erkänna sina misstag och ta i tu med vad man kan lära sig för att få tag i rodret så fort som möjligt igen.
2008-07-23

  friheten
Ja, ibalnd kär man helt fel. Kloka rader!
2008-07-23

  Larz Gustafsson VIP
För mig är det oftast så att jag inte klarar det.
2008-07-23

  Teresia Ridell
Menar inte alls att det är enkelt..kämpar själv varje dag för att lära mig styra "rätt" (som känns rätt för mig). Men en viss njutning när man lyckas styra igenom värsta kurvan...
2008-07-23

  Larz Gustafsson VIP
Så är det inte alltid.
Det är inte alltid så enkelt.
2008-07-23

  Kalle.O
Alla "kör" vi fel ibland men just att få ordning på bitarna igen är väl en del av livets tillfredsställelser som gör det värt att leva...
2008-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell