Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är viktigt vad vi tänker





Våra tankar

blir

våra känslor


och


Våra känslor

blir

våra handlingar


Vi lär oss

någonting

av alla våra misstag

- om vi vill -


Den viktigaste relationen

vi har i våra liv

är

den vi har

till oss själva



Allt skapas två gånger


först i fantasin


och


sedan i verkligheten










Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 611 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-07-23 13:17



Bookmark and Share


  JenniferOlsson
Vackert, jag gillar den här
2008-12-20

    ej medlem längre
Mycket livserfarenhet och reflektion ligger bakom denna givande dikt. Det är roligt att få ngt som får ens tankar att vandra vidare
2008-07-23

  jojanni
-om vi vill- ... gillar det ;)
2008-07-23

  Teresia Ridell
Ja visst är det så ! Gäller bara att minnas o leva därefter..
2008-07-23

  Quasimodo
Klokt och sant !!!
2008-07-23

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
alla ser dock inte den relationen i sig själv, utan förlänger den i andra, till en subjektiv´verklighet´. Ja, fantasier och undermedvetna accesser påverkar . Dramer beskrivna.
2008-07-23

  anits VIP
Sådana underbara härligt
och vekligen sanna tankar
2008-07-23

  the apache kid VIP
well formed, and wise...Loui
2008-07-23

  berxper
Ja, visst är det så!
Klok livsfilosofi...
2008-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic