Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men! Inte jag!

Fan vad du är cynisk!

Va!

Tittar bakom mig.

Ingen där..

Var nog mig som menades.

Jag som alltid spelar dum.

Låtsas jag inte fattar vad livet handlar om.

Tänker på en Stenmarkbild.

Med texten: Inte bara en person utan en hel stad

Och Personen som springer för livet.

Fini!




Fri vers av Jimmy:n
Läst 453 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-23 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jimmy:n
Jimmy:n