Bild av akryl
        &
foto av Ulla T

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bild av akryl
        &
foto av Ulla T




Out of my control

 

slagen igen

golvad 

knockad i

förtvivlans längtanssorg

 

för hur länge vet inga

gudar eller helveten

som lärt mig att

för fan stå still

 

och jag står still när

det är möjligt och

tänker jäklar vad

ont det gör jag dör

 

en dag är det över

saknadstortyren

tog slut 

livet återvände

 

håller andan står still

tills jag tror på

det jag ser

och låter livet välja

 

out of my control

 

låter hemskt i andra öron

än mina då jag insåg

att det gav

mig frihet

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 251 gånger
Publicerad 2008-07-23 23:36



Bookmark and Share


  Ilona _L
Lysande!
2008-07-24

  jardan
Passande bildval till. gripande rader
"låter livet välja"
"det gav
mig frihet" ger en känsla av ro.
2008-07-24
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP