Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Peanuts

 

där står allt och

väntar på

åtgärder

tittar undrande

frågande på mig

 

jag vänder bort

blicken och låtsas

som om inte allt

detta finns att

det inte är mitt

 

alla prylar som lagt sig fel

får väl skylla sig själva

fast jag vet ju att

en dag ska jag

orka

 

bara inte idag

och jag suckar tungt

tills jag läser om en

diktares tunga kamp

för livet

 

hans ord gav mig

tankeställaren som

sa till på skarpen

this is peanuts

hör du det

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-24 10:46



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Själva flyttande på sakerna är ju peanuts.
Men det som ligger bakom, minnen
symbolvärde, attraktionsvärde,
känslor, med mycket mer,
som rivs upp som ett varigt sår,
gör att det skall till en speciell
energi, en speciell dag
- då går det som en dans!
Då är det verkligen peanuts!
2008-07-25

  * Ammi *
jag flyttade flera gånger, och rensade! mkt tog emot, men jag stod på mig
det var en skön rening
2008-07-24
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP