Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att det var så enkelt

Ska börja om

Ska börja skriva om dig och mig

vår lust
två kroppar
som är ett

att du är här
och aldrig vill släppa taget

ett krampaktigt tag som jag
fick släppa till himlen
för att finna dig

nu är du här
i mina rosa rum

din ögon ber
om min lycka
om mina sinnen
för att göra dig hel

att det var så enkelt
att få känna kärleken

det var bara att tro
att jag redan hade den




Fri vers av MinnaSofia
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-24 11:41



Bookmark and Share


  loren
Otroligt vacker sinnesstämning du skriver
jag gillar dina dikter skriv mera... :)
2008-07-24
  > Nästa text
< Föregående

MinnaSofia
MinnaSofia