Akrylmålning & foto: Ulla T

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Akrylmålning & foto: Ulla T




No access

 

få talar om min

älskade som inte finns

få nämner hans namn

 

jag iakttar förundrat

tänker

finns han inte mer för dem

 

de ser inga tårar i

mitt ansikte som om

allt är över

 

kanske  lättade när

min sorg inte

besvärar

 

ingen har

minsta aning

om mina känslotankar

 

you have no access

this address is

available

 

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-24 14:00



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
I sorgen finns många
ansikten.
En del vill vara själva
och inte släppa in någon,
andra väntar på att
den sörjande själv
skall ge klarsignal till prat.
Vår hänsynsfullhet
är ibland
hänsynslös.
Viktiga ord du ger oss!
2008-07-25

  Kalle.O
Ett väldig känsligt ämne som många undviker tyvärr, det är svårt att veta hur man ska bete sig inför en avlidens närmaste anhöriga...Man vill finnas men vet inte hur...
Jättefin!
2008-07-24

  Hannadraken
kanske är det sista just det viktigaste. Den här adressen finns tillgänglig. Du har möjligheten att fortsätta minnas och göra det med ömhet. Men det är en konst att se den möjligheten som en gåva, fast ingen annan går in på den sidan.
2008-07-24
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP