Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag fick önska

 

fick jag önska

vore alla dagar

stillsamt fokuserade

långsamt reflekterande

 

snigelfart är lagom

när allting ska få plats

i minnenas längtansgråt

skattkammarens bästa foto

 

musikens drömska

kanske ger ett skrattminne

och en dag har jag lovat mig

att våga se på filmerna

 

filmerna vi tagit

där min älskade lever

så intensivt i den

livsglädje som var hans signum

 

har jag ännu inte

vågat se men jag

önskar mig en

sådan modig dag




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-24 14:34



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
... en sådan modig dag

I dina dikter visar du
ständigt på stort mod,
stark livskraft, insikter
utöver de vanliga!

Tålamod = mod att tåla

hör till ditt signum.

Den dagen kommer
när den mognat fram.
Hjärteknipande dikt!
2008-07-25

  Kalle.O
Berörande vackert!!
2008-07-24
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP