Foto Ulla T
                               

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foto Ulla T
                               




Min plats på jorden

 

letade länge i min

övertygelse att det

skulle vara bra

att flytta

 

hittade flera ställen

där jag kunde

tänka mig att

slå mig ner

 

när jag frågade

mig själv

varför

fanns det

 

inga svar

 

det var också

ett svar och här

finns min

tillhörighet

 

jag står kvar

finns här

tills det finns

anledning att

 

bryta upp

 

 

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-24 14:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag flyttar oftare än flyttfåglarna av nån konstig anledning:))
Och en anledning ska man väl ha för att flytta...
En bra text Ulla!
2008-07-25

  Gunilla VIP
Att stå kvar
tills det finns
anledning till
förändring
- modkrävande
då flyktbeteendet
är starkt och svårt
att stå emot i vissa
lägen.
Du visar stort mod
och generositet
i din fina dikt.
2008-07-25

  * Ammi *
ja man behöver ju inte flytta för flyttandets skull, kanske en dag finner du en anledning till det, nu bor du i din trygghet.
För min del var det bra att bryta upp, men det är ju inte så för alla.
tänkvärt som vanligt!
2008-07-24

  Kalle.O
När jag lämnade Linköping så kände jag en otrolig sorg men jag hade verkligen en anledning att flytta. Det är svårt att lämna ställen man har gjort sig så många minnen hos på både på gott och ont...
Fint skrivet!
2008-07-24
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP